Nu är det bestämt....

.....Den 22 Maj åker vi!!! Det blir en vecka, All inclusive på Korfu :) Längtar sååå, sol, bad, värme å mys!  Min första charter sen jag var med familjen i Egypten, för jag vet inte hur många år sedan... Har fram tills nu dissat svensktalande reseledare och köttbullar på "utrikiska", för äventyret att stå helt på egna ben ;) med allt det kan medföra.... Men nu ska det bli jätteskönt att inte behöva fundera alls, utan bara ta det lugnt och låta någon annan ta hand om eventuella problem!!!









Aeolos Mareblue



Dubbelrum för 2-3 personer. Bungalower för 2-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-5 personer, varav 1 barn.

Fd Aeolos Orange Holiday Resort. Ett stort hotellkomplex av god standard med många faciliteter. Hit reser du på egen hand. Det mysiga hotellområdet består av en huvudbyggnad och flera mindre byggnader. Här finns restaurang, snackbar och bar. Gästerna erbjuds också två poolområden med gratis solstolar och parasoller. Den ena poolen har barnsektion. På hotellets egen strand finns en bar, där lunchen serveras. Lekplats. Sportaktiviteter som tennis, bordtennis, biljard, aerobics, volleyboll etc. Souvenirbutik, tobaksaffär och juvelerare. Internethörna mot avgift. Nivåskillnader och backar inom hotellområdet. Ca 100 m till livsmedelsaffär. Ca 3 km till Benitses med många restauranger och affärer. Flygtrafik över hotellet kan uppfattas som störande. Genomfartstrafik.


Rummen

Fint inredda dubbelrum och bungalower med TV och telefon. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.


All Inclusive

Specifikation All Inclusive

- Frukost 07.00-10.30
- Lunch (serveras på strandrestaurangen) 12.30-14.30. Lunchkorg.
- Middag 19.00-22.00, barnbuffé 19-20, temabuffé två gånger i veckan.
- Snacks 11.30-16.00
- Obegränsat med lokala drycker; öl, vin och drinkar 10.00-23.00
- Obegränsat med läsk, kaffe, te 10.00-24.00
- Eftermiddagste och kakor 16.00-17.00
- Glass 11.30-17.30
- Minidisko, lekplats, barnklubb.
- Dags- och kvällsunderhållning

Ha, ha.... Fri Glass!!! ;) Nästan det bästa av allt!

Idag har det varit ganska varmt, men inte alls så soligt som prognosen lovade. Nu tittar dock solen fram lite... värmer väl upp lite tills det är dags för andra sidan jordklotet... Good Morning Australia :)

Till lunch serverades det fiskbullar... Urk... dessutom för att göra illa värre så har de börjat med att servera såsen för sig, och "bullarna" för sig. Där ligger de som gråa klumpar och tror att man ska vilja äta dem. Nej, gissa vem som kom hem vrålhungrig!!!

Annars rullar allt på som vanligt.

Puss på pannan!
;)


Kommentarer
Postat av: sara

All inclusive - DET är semester!!!!!!!!!!!!

2009-03-31 @ 20:36:03
URL: http://sarazetterlund.blogg.se/
Postat av: Anonym

Man behöver olika typer av semester... Ni kommer få det toppen!

2009-03-31 @ 22:21:04
Postat av: Bettan

Hejsan!

Åh, vad roligt, men jag blir fasligt avundsjuk. Tycker egentligen också bättre om att resa lite mer på egen hand men 2007 var vi i Tunisien en vecka, alla inclusive. Så nu tycker jag väl att det beror lite på syftet med resan. Vill man ha lite mer upplevelse så tar man en vecka i Paris. Behöver man ta det lugnt och vila upp sig tar men en charterresa, all inclusive. Ni kommer få det hur härligt som helst!

Ha det bra. KRAM!

2009-04-01 @ 14:45:56
URL: http://bettan82.blogspot.com
Postat av: linda

Skönt för er!!!



Jag och M träffades på Korfu för 10 år sedan, i maj! Det är ljuvligt fint där då! Allt har precis börjat att blomma, grönt och fint!



Ha en underbar semester! //L

2009-04-04 @ 09:48:56
URL: http://lindaingvarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback