Är det hösten...

...Som är på gång nu tro. Älskar hösten! (förlåt mor) :)

I söndags sken solen en stund och vi åkte ut till Skutberget. Gick en promenad och åt en glass på klipporna vid vattnet. Lite småkyligt, men så fint!

Sedan åkte vi hem, Älskling bakade chokladbollar som avnjöts med lite varm dryck i soffan framför TVn.

Lillgrodan har börjat sova lite mer på nätterna igen nu. Igår natt var heelt underbar, och denna natt inte så illa den heller!!! Känner mig nästan utvilad, konstig känsla... ;) Lucas är dessutom på så underbart humör på morgonen, från 16 och framåt börjar magen att krångla... meeen (peppar, peppar) så tycker jag faktiskt att de verkar ha minskat lite, HOPPAS det håller i sig!!!

Nu ska vi snart ut på en solig men ganska kylig promenad!



Med pappa till jobbet!

I lördags bar det av till Åmål för en dag med pappa på jobbet!



Frukost innan öppning.



Kollar in höstmodet =)





Nu även för de allra minsta... =)



Så här trött blir man av att jobba en hel halvdag!



På väg hem igen... trodde vi ja! Ösregnet hade tagit med sig både vägen och järnvägen så de var avstängda. Å det finns inte några bra alternativ alls... Tur i oturen var att de var tvungna att få bort bilarna som fastnat i kön så tillslut var vi sakta sakta på väg hemmåt igen. Kraftigt försenade ;)







I dag ska vi bara ta det lugnt alla tre!

Kram!


Tidig Julklapp någon...=)

Vill verkligen ha de där cerisa handdukarna och badlakanen som de visar i hemtexreklamen!!! ;) Perfekta i höstmörkret!!!!


Veckorna går...

Ja, tiden går sjukt snabbt trots långa dagar! Lillgrodan har börjat att vakna på natten igen, men vi får hoppas att det är övergående. Vi blev borskämda under två veckors tid med att få sova hela 6-8 tim per natt.

Igår var en tuff dag... 02 vaknade han och somnade aldrig om annat än korta stunder sedan :( Sedan hade han nog hemskt ont i magen hela dagen för han var helt otröstlig större delen av dagen, stackarn. Stort tack till min älskling, som tog hand om lillgrodan när han kom hem, trots ca 10 tim jobb!

... Men nya tagi dag! En helt annan kille hittils :)

Kram!


Baka, baka liten kaka...

Igår bjöd älskling på smulpaj med äpplen, och idag har jag och Lucas bakat banankaka :) Frukt ÄR nyttigt!!! Men för säkerhets skull ska jag och lillgrodan gå en långpromenad i det vackra vädret först ;)







Igår hade vi besök av Marcus, Malin och godingen Lowa... och idag kommer Anna och Thomas som för första gången ska få träffa Lucas :) 

 

Kram!



Hej!



Lillgrodan somnade om i soffan, så nu ska jag äta lite frukost till nyhetsmorgon. ;) Lyx!

Puss!


Grattis Pappa!

...Ja nu är vi tillbaka igen från de småländska skogarna. Lucas var jätteduktig under bilresan... Ska försöka lägga in lite bilder sedan.

Nu ska jag försöka röja lite här hemma eftersom det kommer gäster ikväll. Lucas somnat till i babysittern så jag har en liten stund på mig ;) Kanske jag hinner sluta ögonen en stund också, så kanske min envisa huvudvärk mildras lite.

För övrigt vill jag bara säga:

STORT GRATTIS PAPPA PÅ DIN FÖDELSEDAG ÖNSKAR VI IFRÅN VÄRMLAND!



Flängt runt!

Hejsan!

Det var ett tag sedan... Sedan sist har vi varit ute på lite äventyr :)

I lördags fick vi gäster från Stockholmstrakten. Jessan och Robban samt deras två barn. Vi åkte till golfbanan och körde 18 hål på betongbanan. Lucas låg i vagn eller satt i bärsele hos pappa :) På kvällen mumsades det tacos på uteplatsen tills myggorna blev för påstridiga.

Söndagen bjöd på en tur till Fiskvik och en kopp kaffe på klipporna vid vattnet.

...Åh i måndags var vi och hälsade på i Åmål på pappas jobb. Det blev även en tur på stan också.

Ha det gott!


Kanske på väg att vända nu...

...Efter ett par riktigt jobbiga dygn när liten inte sovit mycket och haft ont i magen, var natten till idag bättre än på länge. Lyckades samla ihop ca 7 timmars sömn, med uppehåll för mat, blöjbyte, massage och mera mat. Lucas fick nog någon halvtimme mer då det tog en stund för mig att somna om.

Nu sover han en liten powernap i soffan brevid mig, och det spöregnar ute. Får nog bli en innedag idag om det fortsätter så här.

Aha, nu vaknade han...

Ha det gott, kram!


RSS 2.0