Kärlek!



Lycklig mamma!

Var nere på BVC och vägde Lucas nu för en stund sedan. Han hade gått upp 300 gram på en vecka, och är nu uppe i 3260 gram! Heja!!! :)

För övrigt hade vi besök av Lucas farbror Marcus, tant Malin ( ;) ) och kusin Lowa igår. En fin kväll att grilla lite på! Tack för trevligt sällskap och fina presenter!

Pöss!


Midsommar i bilder..!

















Trevlig Midsommar!



En tur till Mörudden!



 



Dagarna flyger fram...

Solen skiner och fåglarna kvittrar. Idag har vi varit på en promenad och så har vi haft ett kort fika besök. Nu sover lilla Lucas gott i vagnen utanför.



Nej, dags för lunch va?!? :)

Pöss!


Första badet...

... Var ingen höjdare tyckte Lucas! Usch, vad läskigt! Så nu ligger han på pappas bröst och tröstar sig... Inte lätt att vara liten.

Annars känns det mest som om jag antingen ammar eller funderar på när nästa amning ska ske. Det här med var tredje timme tar på en vill jag lova. Man vill ju inte gärna väcka honom om han precis somnat och om han blir övertrött så vill han inte äta. Så jag hoppas att han snart är med i viktmatchen! De senaste vägningarna har han gått upp enligt planen, och vi fått rådet att fortsätta så. Hoppas på att vi snart kan lita på att han talar om när han vill ha mat, och amma därefter.

Under gårdagen upplevde Lucas även sin första shoppingtur. En leksaksaffar! Vi behövde lite mobiler till barnvagn/bilbarnstol, badtermometer och insats till badbaljan. Lucas sov sig igenom hela besöket...

En riktig goding är han i alla fall! Att någon så liten kan frambringa så mycket kärlek!

Kramar!


Nils Lucas Hugo Chrisander!

Då var det bestämt. Vår lille kille ska heta Nils Lucas Hugo Chrisander.

Nils finns i släkten på både pappa och morfar till Lucas sida, och Hugo hette Lucas mormors far och det skulle även ha blivit mitt namn om jag varit en pojke.



Just nu... Vila för Lucas å Bosse, frukost till mig!





Vår Lilla Älskling Är Här!

Lite bilder från de första dagarna i brist på ord. Dagarna går så fort att man knappt hinner med!

Lucas föddes den 11 Juni 2010 några minuter i 20.00. Vikt 3000g, Längd 49 cm och med massor av mörkt hår!









Stort Tack mamma och pappa för de otroligt fina blommorna och Syster för Sötnos mössan/ sockorna! Kram på er!



Välkommen Lucas 100611!



BM, Bakning och Besök...

...B B B!

:) Var på mitt (förhoppningsvis) sista besök hos Barnmorskan idag. Allt såg bra ut. Hade gått upp ett kilo och magen hade växt 1 cm under de senaste två veckorna. Pyrets hjärtljud lät bra och mitt blodtryck var också bra. Heja oss! ;)

Har nu precis avslutat ett litet muffinsbak. Bananmuffins och äpple/kanel muffins. Mina bananmuffins blev dock mycket plattare än på bilden...





Snart ska jag gå och möta syrran vid bussen. Hon kommer på välkommet besök ett par dagar!

Kram på er!


Nationaldagsfirande och Födelsedagskalas!

Igår Söndag var det ju Sveriges Nationaldag! Den firade vi hos oss tillsammans med med Nisses släkt (Bror med familj, syster och mamma). Vi hade tur med vädret och solen sken hela dagen lång! Grillen tändes och maten åts med god aptit :)

Lite mysiga sommarbilder på godingen Lowa.



Varför så nära munnen, om man inte kan äta det???





Vi passade även på att fira Nisses syster, på hennes födelsedag. Lite för tidigt, men ändå...

Senare på kvällen monterade älsklingen ihop spjälsängen från IKEA och sedan åkte vi en snabbis till stranden och kände på vattnet, och där mötte vi även upp Anders på sin motorcykel.

En fullspäckad men trevlig dag med andra ord...


Din sol, din himmel, dina ängder gröna...



Onsdag, Torsdag, Fredag.

Dagarna flyger fram...

I onsdags var Nisse ledig, och han roade sig med att måla uterummet. Både på insidan och så började han med utsidan. Själv gjorde jag ärligt talat inte många knop, utan satt mest i skuggan och tyckte synd om mig själv :) Nej, inte riktigt såå illa! Dagen avslutades trevligt med en god hamburgare på en uteservering inne i stan, tillsammans med Anders som är i stan för att bygga affär.

Igår torsdag vart det heller inte så mycket gjort... Jag unnade mig en dags skuldfri göra ingenting, för att fira att jag äntligen fått sova något så när på natten :) Utslagen verkar vara i schack nu!!! Tog en cykeltur till centrum och köpte mig lite lunch, planterade om min annanassalvia och appelsintimjan i en större kruka, så nu bor de på trädäcket tillsammans med rosmarinen och citronverbenan. Mitt mål är att det ska bli lite medelhavs inspirerat. I den tomma rabatten bakom ska det ner lavendel så fort jag hittar några till ett bra pris. Jag älskar den blomman! Annars vart det mest läsning och lite TV- tittande den dagen...







Idag får jag ta igen resten av veckans slöande. Är ju ändå hemma nu på dagarna, och även om allt är jobbigare och tar längre tid så är det ingen ursäkt för att låta det se ut som det gör nu..! Är hittils klar med sovrummet och badrummen. Har precis ätit lite lunch och nu tänkte jag läsa en stund innan jag tar mig an köket...

Pöss!


Nyhetsmorgon, Kaffe, Plantering...

... Receptletande. :) Har dagen hittills bjudit på. Ja, jag var uppe tidigt i morse.



Solen skiner idag också. Nu ska jag ta mig en tallrik fil och fortsätta glo lite på TV ute på altanen :)

Kram på er!


Dags att börja njuta lite...



...Även om detta kort togs innan jag blev portad från solen. ;) Sitter i skuggan oc tittar mot solen, antar att det får vara okej ett tag. Kortisonsalva och sol är ju ingen direkt lyckad kombination har jag hört.



Har precis kommit hem från en prommenad till VC, var ju tvungen att hämta cyckeln som jag fick lämna där igår. Nu ska jag bara vänta på att makaronerna ska koka klart, sen blir det lunch.

Ha det gott!


RSS 2.0