Fyndat väska =)

Hejsan!

Idag fick jag hem min superläckra (enligt mig) skötväska!!! Inte direkt den mest nödvändiga prylen man kanske behöver, men jag kunde inte låta bli ;) Heja sissodär 50- 60 % rea!!! Å dessutom känner jag på mig att den kommer att få följa med till stranden under många år framöver som ett sekundärt användningsområde...



Nu ska jag se andra hälften av Johen Falk filmen från i Söndags innan det är dags för att ta itu med middagen. Sedan blir det till att välja... Sista delen av CSI "triologin" eller Leila bakar, påskspecial. Får spela in det ena...

Kram.


Lite av varje...

...Är vad denna helg bjudit på :) Fredagskvällen vart så lugn som den kan bli, med TV och Tacos. Somnade rätt tidigt.

Lördagen så städade jag lite medan N var på jobbet... men den mesta tiden tillbringade jag horisontellt i soffan ;) Så trött nu igen om dagarna, det går verkligen upp och ner det där.



När älskling kom hem lagade vi middag. Han fick välja middag, så det blev spagetti och köttfärssås (såklart!) å jag valde efterrätt... GLASS (såklart) denna gång med färsk annanas å diverse bär som vi hade i frysen. Underhållningen för kvällen var Wallanders Prästen.





Söndag = sova länge.... Ha, nej då! Jag var hur pigg som helst vid halv 9 och började duka fram frukost, å snart var älsklingen uppe med ;)





Vi åkte en sväng till Barnmässan på förmiddagen. Där fanns allt möjligt skoj! Billiga kläder/ leksaker från stans butiker, Lekvänliga aktiviteter,Modevisning med både barnkläder och barnvagnar, Utställare från Libero, IKEA, Barnens Hus, If, mm mm mm kom såklart därifrån med massa gratisprover på baby produkter :)







Body från Lindex, snutte från polarn o Pyret, Blöjor från både Libero och Pampers, haklapp i tyg, hudlotion, tvättmedel, hårschampo, skötbordsunderlägg, tvättlappar, tidning mm mm mm.

Sen bar det av till Ns mamma en stund för monterande av bokhylla, vidare till Bergvik för lunch och klippning (inte för mig dock) innan vi till sist åkte hem igen. Vilade en stund, tog en fika och tog det lugnt. En mysig helg som avslutades med gårdagens Johan Falk film på TV 4.

Idag var första dagen på evigheter som jag tog cykeln till jobbet, så skönt att vägen nu är fri från snö. Ska ta det lugnt en stund innan jag tar itu med matlistan som ska skrivas... sedan ska jag fixa till lite påskris! ;)

Kram på er!


Tro det eller ej...

...men snart drar vi på Barnmässa =) Höres senare!

Tjiing!


Go´Morron!

Sov lääänge idag... men det behövdes tror jag, för de senaste nätterna har jag sovit rätt dåligt. Idag så är de enda planerna än så länge damsugning och ett långt bad. Sedan för vi se...

Ha det gott!


Lotta och Lilla Pyret...

...läser tidning :) Inne i vecka 29 nu!



Veckans citat...

Det blir aldrig som man tänkt sig...    (På gott och ont)

Så nu tänker jag sluta med att försöka planera... det får bli som det blir. Idag är det Fredag och jag ser fram emot en lugn och skön helg, tillsammans med älsklingen :)

Trevlig helg på er!


Nästan tidig idag =)

Kom nyss hem, min tidiga dag denna vecka. Jobbade över en timme, men nu är jag hemma i alla fall.

Just nu...


 
Min räddning, Yoghurt!!! (denna gång med banan, jordgubbar, solrosfrön och Kellogs special K) och en pirog.

Hoppas på våfflor ikväll istället... ;)


Kvällsmys i soffan =)

Trötter Lotta!

Allt gick bra hos barnmorskan. Vi lysnade på Lilla Pyrets hjärta och mätte mage, 3 cm sedan sist. Sedan var det som sagt föräldraträff, måste säga att det var över förväntan. Trevliga människor och givande samtal. Vi såg även en förlossningsvideo som var en rejäl reality check! :)

Meningen var att jag och älsklingen skulle mumsa våfflor ikväll, men han blev tvungen att åka iväg och fixa det sista i sin mammas lägenhet så vi får se när han kommer hem.

Tills vidare så mumsar jag lite blandat gott och ser på Två ½ Män. Lugnet råder...





Semesterdag idag!

Ja, idag fick det bli en semesterdag. Tid hos barnmorskan klockan 14.00 och sedan första föräldraträffen direkt efter. Det blir nog tyvärr den enda som vi kan gå på eftersom de är mellan 15-17 på tisdagar, men nu har vi i alla fall gett de en chans.

Men först ska jag bara ta det lugnt i soffan framför alla "bra" TV- program... Först ut Rachel Ray och Våra bästa år ;)

Hoppas ni får en härlig dag, idag!


........................................

Hejsan!

Helgen har flugit förbi och var på tok för kort! Vid 16.30 tiden fick vi tillbaka vattnet, men det ska inte drickas utan att ha kokats först. Detta gäller fortfarande, vilket kräver en del planering... :) Söndagen tillbringades först här hemma då det röjdes för fullt... kontor, tvättstuga, disk, tidningshögar mm mm. Eftermidagen däremot drog jag till Bergvik köpcentrum medan älsklingen hjälpte sin mamma att flytta det sista. Vi var hemma igen ganska precis lagom till John Falk filmen på 4:an. Somnade till nyheterna, trots att den var jättebra... men som tur var så spelade vi in den! ;)

Nu ska jag se på Glamour innan det är dags att laga middag...



Pöss!


Heja erbjudanden från Ellos! :)







Vad i Piiiiiiiiip...........?

........Inget vatten på hela ön, troligtvis hela dagen....! Neeeej! Asfaltbarnet Lotta vill ha sitt Kaffe, dusch, borsta sina tänder och gå på toaletten!!! Jag som äntligen skulle ta tag i tvättstugan idag å det innebär ju... Tvätta! Å disken sedan... Bläää!

Gårdagen däremot var lite småmysig med god Taimat och slötittande på paralympics, innan vi båda slocknade i soffan. Det var länge sedan...

Hmm, undrar om det finns ett par droppar kaffe kvar i termosen från igår...?


Lite positiv energi tack!

Idag år det fredag.

Puss på er!


=)

Haa! Nu är garderoben rensad också!!! Känns riktigt bra :) Jisses vad med kläder jag hade som antingen var helt sönderslitna eller som jag inte använt på mååånga år... Nu tror jag bestämt att jag ska inhandla lite nya och våriga basplagg ;)

Och som sagt, medan lasagnen stod i ugnen... Nu middag!


Ett stick i fingret senare...

...Och jag är hemma igen. Både från jobbet och vårdcentralen, alla dessa blodprover alltså... kännr mig som en Woodoo- docka ;) Nu är jag lite trötter och tänkte vila en stund på sängen innan jag tar tag i eftermiddagen/ kvällen.



Älskling håller fortfarande på att flytta saker åt sin mamma, men det verkar vara slutspurten nu :)

Kram på er!


Opperation Ordning och reda...

...Fortsätter! Har kommit på att om jag ska få någonting gjort på vardagarna här hemma så måste det göras innan jag sätter mig ner och hinner känna efter att jag är trött :) Därför har jag börjat med att innan/ under tidan jag lagar middag så tar jag mig för något måsteprojekt... Igår medan riset till Cili Con Carnen kokade så han jag precis slänga in disken i diskmaskinen, byta påslakan och lägga de använda i tvättmaskinen. Idag fyllde jag den nya bokhyllan med böcker medan baconröran väntade på att pastan skulle bli klar. Det blir inga gigantiska saker gjorda, men om jag försöker att hålla efter med lite i taget så ska det här nog gå bra. Kom på mig själv förra veckan med att inte veta i vilken ända jag skulle börja, och bestämde mig för att återta kontrollen ;) Visst, jag är mycket tröttare och "klenare" i och med magen men gör jag lite varje dag så är det ingen ursäkt längre! :) Så nu ska jag skärpa mig... och somna i soffan med gott samvete sedan ;) Det är ju för min egen skull, när det är grejer överallt blir jag sååå stressad.

Ja det var dagens bikt. Nu är jag mätt och belåten, lite seg i kroppen och i huvudet efter att ha avklarat min andra stängning denna vecka, så nu blir det Två ½ Men... Favoriten!

I mitten av V.27! Magen växer och mår bra! :)



För snart är det Vår! Runt och i den nya uteplatsen...

                              Fjärilsbuske 'Flower Power' Klätterros 'Coral Dawn'


 


    Mini-ros 'The Fairy'                          
Kollektion Stående Pelargoner
Stående Pelargon "Morning Sun"Stående Pelargon "Blue Wonder"Pelargon "First Yellow"



De tittar upp..!

Så smått!!! Tulpanerna alltså :) I rabatten på framsidan... Åhh, att man kan känna sig sååå lycklig över lite rödgröna knoppar!

Å idag skiner solen igen, tror jag skippar överdragsbyxorna idag på jobbet ;)

Ha en underbar dag!


Kvällsmat och bloggande...

Ja nu gör jag inte många knop mer ikväll ;) Smaskar pirog och favoriten appelsinjuice!



Hann göra en omgång köttfärspiroger igår innan det var dags för att laga middag och melodifestival. Helt Okej blev de. Melodifestivalfinalen var bra, vinnarlåten bra även om jag hoppades på någon med mera fart i :)



Idag har det varit fullt ös medvetslös för oss... Röjt och rensat på kontoret, diskat och plockat undan, rensat i byrån i hallen, flyttat grejer mellan Ns mammas nya och gamla lägenhet och varit på IKEA där vi köpte en ny mindre bokhylla och en hylla till tvättstugan... Pust, men det är sååå skönt att ha röjt här hemma! Har slängt massa skräp. Nu j-klar ska här bli ordning!!! Fast just nu ser det såklart värre ut än någonsin eftersom hela "kontoret" just nu ligger på golvet :) Men Operation Ordning och Reda är inledd på alvar!

Men nu och resten av kvällen tänker jag bara ta det lugnt i soffan, det blir nog en tidig kväll ikväll!

*Kram från Mig*



Lunch i solen =)



Har nu njutit flera timmar i solen på framsidan! Läst flera kapitel i min nästan bortglömda Åsa Larsson bok, ätit lunch, bläddrat i tidningar och bara blundat och mått gott :) Nu tänker jag börja rensa lite i bokhyllan som ska tömmas i gästrummet. Det lär ta sin lilla tid, men jag har hittat massor av sing a long- vänliga shlagerlåtar på Spotify som sällskap. En liten uppladdning inför kvällen, och som Lilla Pyret danasar runt i magen skulle man kunna tro att han/hon ser lika mycket fram emot kvällens Melodifestival- final som sin mor ;)

Pöss!


Hejsan!




Mätt och belåten! Jag och älsklingen hann äta frukost tillsammans i morse innan han for till jobbet, mysigt med lite sällskap :) Idag skiner solen från en klarblå himmel och termometern visar redan på 9 grader varmt mot solväggen!

Våren Är På Väg!!!!

Ska ut och njuta lite innan jag tar mig för något vettigt idag, tror jag bestämt ;) Behöver sätta mina batterier på laddning, veckan som gått har kännts extremt lååång. Så nu ska det bli gott med helg!

Ses sedan, kram!


Hungrig!

Ingen storhandling idag heller... Det ekar verkligen i både kyl, frys och skafferi! Men älskling lovade i alla fall att komma hem med något som jag kan äta ikväll när han är färdig för dagen med sin mammas flytt och innan han drar på innebandyträning. Hoppas det blir snart för jag är vrålhungrig! :)

Tyvärr så missar jag även 30 procentpåhelaköpet på kappahl, som jag hade hoppas hinna med innan vi skulle handla :( Hade spanat in några toppar som jag ville ha...

Nåja, ha det gott! =)


30 Procent på Kappahl!!!





  

 


 



Fika och Shopping!

Kom precis hem från stan där jag tillbringat eftermiddagen tillsammans med en arbetskollega. Fika och shopping var precis vad jag behövde. Nu är jag trötter och ska vila en stund framför TV:n!

Ta hand om er!


Nöjd med dagen...

Hej!

Detta har varit en bra dag! Den började tidigt i morse med en promenad till jobbet, härligt uppfriskande! Solen sken hela dagen :) Hemma igen på kvällskvisten började jag med att träna lite med mina gummiband. Skönt att kunna göra någonting sådant, och detta program är framtaget speciellt för gravida så man behöver inte vara orolig för att det ska vara skadligt på något sätt!



             

Sedan middag: Köttfärssoppa, ostmacka och ett stort glas appelsinjuice samtidigt som jag passade på att skriva almanackan full av saker/ möten som ska hinnas med i framtiden... så nu har jag koll på läget igen :)

Nu ska jag bara slappa, se på Joey, Vänner och Två ½ män x två!

Sedan är det snart dags för Mig att nanna kudden :)

/Lycklig!



Kvällsmys...

... Med kvällsfika och Wallanders Tjuven!



100 dagar kvar..!

Mmm, om beräknat födelsedatum skulle stämma så är det idag 100 dagar kvar tills vi får träffa dig Lilla Pyret för första gången :) Detta firar jag med en bit av gårdagens äppelpaj och solsken mot solväggen!



Sämre kan man ha det!

Älskling är just nu iväg och hjälper sin mamma att flytta, sedan hoppas jag att vi hinner iväg och storhandla... Inte det roligaste en söndagskväll, men ack så välbehövligt!

Pöss!


Lördag med födelsedagsfika =)


Go´Morron!

Idag är jag uppe före tuppen, kunde inte somna om när jag vaknade tidigt i morse. Efter ca en timmes försök gav jag upp och hoppas att jag somnar i soffan snart istället...



Gårdagen bjöd på solsken, röjning, bakning och trevlig födelsedagsfika för älsklingen.



Paketöppning.





Mumsande.





Charmtrollet Lowa lät sig väl smaka, både av sötsakerna och vällingen senare till Bollibompa.

Senare när vi blev ensamna igen lagade vi tacos till middag och åt framför melodifestivalens andra chansen. Lungt och fint. Sedan somnade jag gott.

Nej, tänk om man skulle försöka sova en stund till innan man tar tag i dagen...


Ny Design!

Vad gillar ni min nya våriga design? Jag älskar den!!!

Nu väntas försenat födelsedagsfika för älsklingen! Ha det gott :)


Solen skiner idag också!!! :)

Håll ögonen öppna här på bloggen! Ny design inom kort :)

Love ya´!


Äntligen Fredag!


En sleten Lotta tar med stor glädje helgen nu!!! Först ut blir en stund i soffan tillsammans med en kopp te och nya Topp Hälsa =)



Solen lyste idag också... ganska kallt dock, men ändå underbart härligt!!!

Ber om ursäkt för att designen på bloggen på senaste tiden verkar ha levt sitt eget liv ;) Men det jobbas på! Har även lite tankar kring andra förändringar också... Det är ju inte bara Mitt liv längre :) Vi får se hur det blir...

Ser fram emot en lugn fredagkväll med något smaskigt att äta och något underhållande på TV:n.

Hej så länge, Kram!


Är nu i V.26!!!

Hejsan på er!

Ja idag går jag in i V.26, såå bara 14 veckor kvar nu om Lilla Pyret dyker upp/ ner runt beräknat datum :)





Idag sken solen från en klarblå himmel och våren känns inte fullt så långt borta längre. Underbart!!! Dessutom är det fredag imorgon, så just nu är humöret på topp :)

Nu ska det snart inhandlas middag, jag är jättehungrig! Sugen på..? Ja, vi får se vad det blir...

Bamsekram från Mig!


Hälsning från Lilla Pyret!


Kom precis hem från barnmorskan. Fick idag lyssna på Lilla Pyrets hjärta, och det lät bara bra! Lika skönt varje gång man får positiva besked!!! Allt annat var också bra... Pyret levererade några rejäla sparkar mot "mikrofonen" när vi lyssnade på hjärtat :) Om det var en hälsning eller en låt mig vara ifred- spark kommer jag aldrig få veta, men det kändes som om den komunicerade med oss på sitt eget vis i alla fall ;)

Nu är jag såå hungrig, dags att laga lite middag.

Kramar från mig!


Bröllop 27 februari 2010!

Lite bilder från helgens härliga vinterbröllop! Det bjöds på en vacker ceremoni i kyrkan, god mat, gott sällskap och en lite annorlunda men mycket underhållande "bröllopsvals" :)





















Grattis i efterskott, Älskling!



RSS 2.0