Saknar min kamera!

Just det! Slarvig som jag är så har jag förlagt laddaren någonstans :( Tokdöd är kameran nu, så självklart hopar det sig av foto-moments...

Bortset från det är allt bra! LillGrodan får nu lite ersättning som komplement och är mycket piggare och på bättre humör! Även om det inte är så populärt när jag ger honom flaskan, går bättre för pappa! Men det kanske inte är så konstigt att det blir fel för lillen.

Solen skiner, luften är kylig och löven börjar falla... Sååå härligt! Gick en lång promenad på förmiddagen och satt en stund mot solväggen hemma med en kopp kaffe innan Lillen vaknade. Härligt!

Annars så planeras det för fullt för LillGrodans dop. Verkar som om det kommer ganska många, kul! =)





Ha de gott!

 


Så fin, Lyssna på texten!!!



HEJA ASTRID LINDGREN!


Road Trip till Lysekil!

Ja, först bar det av till röstlokalen och därefter direkt mot Lysekil. En segelbåt var målet... Det blev en häftig dag, hemma igen vid 20.30 tiden med en trött Lucas ;) Vad det gäller båten så har vi inte bestämt oss än...

Dagen idag blir med andra ord lugn. Sitter med en rätt trött Lucas i famnen och ska kolla på CSI Miami.

Tjao!


Frukost.

Dags att sluta slarva med frukosten... Dagens: fil med banan, russin, mango och flingor. Rostat morotsbröd med sardiner. Proviva blodappelsin och KAFFE!



För övrigt så regnar det småspik idag. Riktigt ruggigt!!! Börjjar verkligen bli höst på riktigt nu. Detta "firades" igårkväll med höstens special middag: Stark kycklingsoppa, vitlöksbröd och juice (mot höstsnuvorna)



Med jämna mellanrum så brukar jag ju fråga

VEM ÄR DU SOM LÄSER??? (Jag ser ju bara hur många ni är...) Karm!



Nya favoriten...



Flyga ;)

Han satsar verkligen i 110 när han vill något, så det gäller att se upp... Han är som kråkan i "Prästens lilla kråka" En slank han hit å en slank han dit....

Trött blir man av att kämpa så...



Igår var vi nere vid Mörudden och fikade lite samt kollade på alla båtar, mysigt men det blåste något väldigt...



Borde dammsuga lite... får se hur det går med det, först Kaffe!

Kram på er!



Febergroda...

...Med sina första plåster på låren :( (inte såren ;) )



Men han är tapper och försöker hålla humöret uppe så gott det går. Själv brukar jag tycka grymt synd om mig själv, och känna mig väldigt ynklig när jag har feber ;) Men nu är första vaccinationen avklarad i alla fall.

Trevlig Fredag!


Go´Morron!

Lillgrodan har blivit en fena på att lyfta huvudet när han ligger på mage. Han ger sig icke, och blir tvärilsk om han inte klarar det eller om man lyfter bort honom... :)









Far & son





Tjuvkollar på TVn... Busunge!

Idag är det fredag...

VAD BLIR DET FÖR FREDAGSMYS HOS JUST DIG???


Hej Svejs!

Fullt ös idag :)

Älskling skulle träna lite på fd. Natulus så jag och Lillgrodan tog oss en rejäl promenad vid älven i solskenet. Efter träningen gick nisse och köpte en vedugnsbakad pizza som avnjöts på en filt vid vattnet.

Sedan bar det iväg mot centrum för lite shoppande, kaffe & glass ;) Lillgrodan Lucas var så duktig hela tiden... Låg och tittade på det mesta... speciellt lysrör är kul ;)

Vi avslutade med att sitta ner en stund på torget och se vad alla tokiga studenter hade för sig. Blir nog mycket hyss ikväll...

Tror verkligen att vårt nötande med bilstolen och framförallt vagnen börjar ge resultat. Bilen har han oftast inget emot längre om det inte är fööör länge (men han måste givetvis vara på bra humör när man sätter honom där ;) ) Å vagnen som han gallskrek så fort han lades i för inte alls så länge sedan, verkar han nu oftast tycka är helt OK, men den får icke vara stilla! Då går larmet :)

Nu är det snart middag och kvällens avsnitt av Idol. Makaroner och baconröra lagas som bäst medans bokstäverna knappas in här ;)

Tack för idag, pöss!


Kusinerna!

Vi var igår och hälsade på Marcus, Malin och Kusin Lowa. Känner på mig att det kan bli en hel del bus dem emellan i framtiden... ;) Jag blev firad i efterskott också, Tack för presenterna, fikat och gott sällskap!






(Lånade bilder av Malin)

Ha det gott!


En härlig dag!

Älskling var ledig igår så den började med en massa trist- fix för oss... Räkningarn betalades, tvätten togs om hand om, ringa försäkringskassan mm... (Du har nr 254 i kön... Oj, vi tycks ha glömt att knappa in en kod här...) Hmmm, men men...

Efter det gav vi oss ut på en promenad ner till vattnet, i det fina höstvädret. Vi hade lite fika med oss och njöt för fullt i solen.







Lillgrodan blev jätteglad när vi bullade upp med filt bakom ryggen på honom så att han halvsittandes kunde se sig runt lite ;) Han börjar själv tycka att han är stor nu, tror jag :)





Efter lite lunch hemma bar det av till Willys för att storhandla, inte fullt så kul. Men lillgrodan var så duktig så och läg först och tittade på alla lysrör i taket å sedan somnaade han.

Vidare till Bergvik och lite mer roliga affärer. Hemtex, vi behövde verkligen nya påslakan och H&M, jag handlade nya leggins och Lucas fick nya strumpor och en så söt filt...

Trevlig lördag!



Just nu...

... Någonstans på ön.

Lucas roar sig i babygymet och jag klunkar kaffe och ligger framför datorn. Ena handen på tangentbordet och den andra på skallran :)




Solen skiner, ha det gott! ;)


RSS 2.0