Lite julbilder!

God fortsättning!


Fullt upp med julen...

Bakat lussekatter, å besök, bara sport på TVn, pulkaåkning, städning mm mm... Bloggen är lite åtsidåsatt för tillfället. Lite bilder i alla falll...


"Lussa"

Idag ska vår spädbarnsrytmikgrupp "lussa" på det lokala ålderdomshemmet. Sedan ska köttbullarna rullas å katterna knådas! Julstämning på hög nivå ;)
Men först KAFFE!


Mår sissodär bra idag!

Tur att älskling är hemma (förutom vissa ärenden) Min Feelgood- sak igår va en långpromenad i solen med bra musik i öronen. Stegmätaren visade på lite drygt 8000 steg.


Brinn för dig själv...

Anta utmaningen!


FeelGood-Utmaning!

Nyårslöften känns sååå hopplösa så jag startar NU, Någon som vill haka på??? Det går ut på att göra MINST 1 SAK/ DAG, för bara DIN skull :) Kan vara träning, sola, måla naglarna, ta ett varmt bad... vad just DU behöver denna dag... Kommentera gärna vad du gjort hos MIG, så kan vi ge varandra pepp å inspiration!!!

START tisdag 14 december- Avslutas 14 januari... kanske!
Kom igen nu, du med eller utan blogg!!! ;)


Trött, tröttare, tröttast!

Inatt har jag inte sovit mycket alls... TUR att det finns Kaffe!!!
Go´ Morron i alla fall från vårt SoffMys till ert!
Gör ett nytt försök... MIDDAGS-TIPS, någon???


Sötaste..!

Supersöt liten kasse med diverse godsaker :) togs tacksamt emot! Ni är så goa, ofta har ni med er en liten present när ni kommer :) (Nu tror väll alla att man inte kan komma till oss utan, men så är inte fallet, utan jag ville bara tala om att det uppskattas mycket! ;) ) På Halloween såg det ut så här...
...Och avnjöts som ni ser tillsammans med bra film!!! ;)
Ibland är det de små sakerna i livet som uppskattas mest! Malin, Marcus å LillaGrynet Lowa, tack för att ni finns å förgyller våra liv!!!


Helgen... del 2!

Först å främst... Så här trätt är man efter att ha busat med kusin och farbror i flera timmar! :)
Söndagen var en ovanligt lyxig dag för oss!!! En heeel dag utan måsten eller borden, alla tre hemma å bara myste! Vintersport på TVn, fika, pulkabus å slöande... Precis vad vi behövde!
Måste bara säga... Heja Sverige!!! Handbollstjejjerna regerar! ;) Perfekt avslutning på en härlig dag! Som ni märker hör det verkligen inte till vanligheterna att vi är tillsammans alla tre utan att det är en massa måsten som ska fixas... :)
Trevlig Lucia på er!


Mycket Mysig Helg!

JulMys med Malin, Marcus å sötaste lilla Lowa! Lite gott att äta, paketöppning och annat skoj... :)
Kusinerna busar lite...
Måånga paket! Bollen blev en succe ;)
Idag har vi bara myst och inte gjort någonting "vettigt"... underbart! ...Men det får ni veta mer om imorgon ;)


Sötaste lilla kakan...!



Mini-Jul ute på ön...

Upp å hoppa!
Tillbringade början av denna lördag i köket med att i lite lagom lugn takt förbereda inför kvällen. Med Kaffekoppen i högsta hugg å en tallrik gröt åt LillGrodan som sällskap. Lång promenad i precis lagom 4 minusgrader :) Nu, Alpint å frukost (?!?) med kaffe och sardinmacka! Snart, Lunch till LillGrodan och sedan ett bad...
Sen lugna gatan till kvällens "underhållning" dyker upp! :)
Kram på er!


LillGrodan 6 månader idag!



Jobbar på julstämningen...

Fick i alla fall julkorten postade, lite julgodis bakat och några paket inslagna under gårdagen. Imorgon väntas lite julmys med LillGrodans kusin Lowa och gudföräldrar. Det var ett tag sedan vi såg dem nu, så det ska bli roligt!
De som känner mig vet att jag så gott som alltid ratar inslagning av paket i affärerna, utan vill slå in dem själv...
Detta är årets julklapps"design" ;)
Lite saffransglögg och saffransskorpor... Vackert att se på och smakar smaskens!
Lite julblommor i hallen... speciellt nyfiken på "Lemon Lime" amaryllisen, inköpt på steninge slott julmarknad. :)
Snart är det 3e Advent hörrni! Vad ska ni göra då, då?


LillGrodan vs Flodhästen!



Ingen...

...ork med allting, idag.


Okej, jag förstår...

...Fler än jag som har brist på matinspiration ;) Tar mig en kopp kaffe å nybakad saffransskorpa, och funderar vidare. Snart ska jag titta på lite handboll på TVn, heja Sverige!


Oj...

...Vad många som verkar hitta hit idag... Roligt :) Kolla tidigare inlägg å hjälp mig med middagstipps!!!! ;) Ha det gott, puss!


Jul Mus! =)

LillGrodan fick paket från GoBoken igår. Bland annat denna ursöta bok om mössens jul... Ludd på luvan, mjuka sockor och blanka blad... och så lät den ju roligt när den for i golvet med ;) ...så mammas å pappas middag var räddad!
Igår blev det potatis, köttfärsbiff, brunsås och ärtor till middag. Tjuvstartade mitt nyårslöfte(mer utmaning...) lite. Ska försöka att minska ner hel å halvfabrikat så mycket som det bara går. Hemlagad mat med mycket grönsaker i lagom stora portioner, känns som en bra grund för Lucas... även om det dröjer ett tag innan han deltar i själva ätandet ;)
Men till detta behöver jag hjälp!!! Så SNÄLLA... Vad är era FAVORITRECEPT???
(Att de tar tid i ugn/gryta gör inget... bara det inte kräver aktiv tid, om ni förstår... :) )


Julstämning ute på ön...

Varit ute med LillGrodan i pulkan, bakat vita chokladpraliner och sett på Musses jul... Nu Kaffe å provsmak =)


2 Advent!

Hejsan!
Tillbaka igen från en mysig helg i Stockholm! Julmarknad i Steninge Slott och julbord stod bla. på schemat. Låter bilderna tala för sig själv!!! ;)
Lunch och julberättelser i bilen på väg till Stockholm.
Tack! :)
Julmarknad med fikapaus.
Stopp i Mariebergs köpcentrum på vägen hem.
Hemma igen! Snabbis ute i pulkan ;)
Idag har vi en liten och en stor trött-mössa här hemma! ;)


...Mot Stockholm!

... Nu bär det snart mot Stockholm! Julbord med nära å kära utlovas...


Dagen so far...

...På väg till spädbarnsrytmiken i kyyylan!
Väl hemma igen värmde vi oss under en filt och åt lite mat, sedan slocknade LillGrodan å jag har under tiden passat på att baka lite pepparkaks- biscotti... Har inte smakat än, men det doftar gott i alla fall ;)
I morgon bär det av mot Stockholm. Tillsammans med mamma, pappa och syster mfl. ska vi njuta av årets första julbord!!! :)
Ha det gott!


Onsdag... fullt upp =)

Precis som vanligt när älsklingen är ledig ;)
Det började lugnt med lite frukost framför TVn. Sedan tog vi båda tag i att röja lite här hemma. längtar så efter fria golvytor i alla rum så att man kan dammsuga. Men med projekt byta garderober och innerdörrar samtidigt som man har tagit ner julsakerna... är det saker överallt!!! Men efter gårdagen så börjar vi komma i fas :) Sedan bar det av till IKEA för att få ny glasskiva till våra nya garderobsdörrar. Den förra explodera när Nisse lyfte upp den. Läskigt värre, det var glassplitter överallt! Som tur var så fick han bara ett litet skärsår och LillGrodan var inte i närheten!!!
I nya fina (å stoora) overallen :)
Efter IKEA blev det lunch på Bergvik och ett besök på Systemet... Glögg stod på inköpslistan. Mmmm! Vidare till Barnens Hus. Kom därifrån med Julklapp(ar), Pulka och Gåstol till LillGrodan. Vidare till Affären för att handla och hämta ut paket.
Puh... Äntligen hemma igen! Lagom till Skidskyttet på TVn. Lite mys med varmt att dricka medan LillGrodan provkörde Gåstolen ;)
LillGrodan gillar också skidskytte! :)
(Malin: Känns det igen? ;) )
Sen var det dags för middag. Ibland är det enklaste godast. Såhär i kylan är soppa oslagbart, så det fick bli potatis och pörjolökssoppa. Enkelt, gott å billigt!!! :)
Idag står bla. spädbarnsrytmik på schemet å lite bakning också...
Ha det gott, på återseende!


Mys i brasvärmen med Pappa!

Idag är det onsdag, älskling är ledig och det brukar betyda... Fullt upp!!!
Ha det gott!


RSS 2.0