Första natten i egen vagga =)

...Men först lite fredagsmys dagen till ära, lillen "fyllde" 7 veckor igår!Sedan var det dags för nattning och premiär för vaggan. :)Det gick över förväntan. Han protesterade lite i omgångar, men efter sissodär 10 minuter sov han! Då var klockan 22.30 och sedan vaknade han inte (vad vi märkte) förrän vid 05- tiden för mat! Somnade sedan om vid 06.30 och sov till ca 08.30. Första gången han sover så länge, hoppas det håller i sig!Nyvaken å sötast ;)

Dessutom så var han även idag nöjd på vår lilla promenad i vagnen. Å nu ligger han i vagnen och sover middag en liten stund...

Hoppas vi är inne på rätt spår nu!

Kram!


Ett litet försök till rutiner här på ön...

...Hmm inte det lättaste! Någon gång mellan 07.00 och 08.00 ger vi upp för natten och segar upp. Förhoppningsvis med ett par timmars sömn mellan mat och andra orsaker till vaknande. Vi börjar misstänka att Luckas har magont, speciellt på kvällen/ natten. Han drar upp bena mot magen, tokspänner sig ock gråter/ skriker. Stackarn! Men det är förhoppningsvis övergående!

Runt 09.00- 09.30 går vi en kort promenad på ca 30 min i vagnen. I tre dagar nu har det gått bra utan att han skrikit! Å igår somnade han till och med och sov sedan i två timmar. Idag vaknade han när vi kom hem och jag fick ta upp honom, men efter lite mat la jag ner honom igen... tro det eller ej han somnade! Kanske, kanske har han börjat acceptera vagnen nu =) Stackarn behöver ju sova!

Dagarna går fort... Lite lek i babygymet, titta på mobilen i spjälsängen, sitta i babysittern medan mamma försöker få till middagen, mysa lite och äta mycket. Ja, så kan dagen se ut i Lucas liv.

Hittade tyvärr inte sladden till kameran, så det blir inga bilder...

Ha det gott, nu ska jag få i mig lite frukost innan liten vaknar.Premiär med bärsele.Poppis kille!Promenad i bärsele.

Lucas är inget stort fan av barnvagnen, så idag testade vi att ta en sväng med honom i bärsele. Han satt och sov gott på pappas bröst. Hoppas att det fortsätter att vara populärt, för annars blir det bra instängt mellan dessa fyra väggar.

På nätterna är det 3 timmars sovande i taget som gäller, tror nästan att han har en inbyggd mat- och- sov- klocka. Blir inte mycket sovande för en annan efter mat och omnattning... Meeen som sagt, jag kan ju ta dagarna som de kommer sen...Till veckan börjar Nisse jobba, då blir det vi två om dagarna....Barnvakt?Regn å Åska.

Kom precis hem efter en långpromenad till och från centrum. Nu är Nisse officiellt pappa till Lucas. Igår sålde vi föresten bilen så nu blir det promenader ett tag tills vi hittar rätt kombi :)

Lucas har föresten två nätter i rad låtit oss (mig) sova hela 4 till 4½ timme i sträck, vilket innebär endast en nattmatning om han får mat precis innan vi lägger han och genast när han vaknar! Hoppas den trenden håller i sig!!! Innan dess hade han ett par nätter då han inte sov alls, i alla fall inte om han onte satt i famnen.

Ganska skönt att det regnar idag, då känns det inte så dumt att man uttnyttjar det vackra vädret så lite. Ser fram emot mys i soffan med en kopp kaffe, något gott till, Halvbra serier på TV:n och mysit sällskap! Älskar mina pojkar! ;)Kram!


Grattis Lucas 1 månad!Present av mamma och pappa... babygym! :)Vila i frid!Blir så trött...

...Men skitblogge krånglar och gör texten yttepytteliten tillsammans med bilder, så här kommer texten från förra inlägget... :(

Det är precis som om Lucas känner på sig när jag sätter mig framför datorn. Oavsett hur hårt han sover innan, så vaknar han på ett par minuter...


Lucas har nu testat både det ärvda babygymmet och sin babysitter. Han förstår nog inte riktigt vad som ska vara så skoj med dem, men babysittern gör så att vi får äta frukost i alla fall.

Lite bilder frånbarnrummet som börjar bli klart, även om det såklart kommer att fyllas med mer leksaker så småningom...

Nej, nu är min datortid ute och han börjar vrida missnöjt på sig. Ha det gott så länge!


Har blivit så dålig på detta..!
En solig dag...

Hej!

Idag sov vi ganska länge alla tre... (var i å för sig uppe tre gånger för mat inatt, men ändå...) Sedan blev det en promenad ner till kiosken och närmaste brevlåda för att posta lite brev. Hemma igen packade vi ner lite ätbart och några filtar och for ut till Getingbergets badstrand. Där var vi tills alla flygande smådjur blev för påstridiga...

Nu sitter jag här och skriver lite, Lucas ligger brevid mig i soffan och funderar på om det kanske kan vara dags att sova en stund och Älskling står i köket och lagar spagetti och köttfärssås!

Ha det gott!


RSS 2.0