Jul Mys!

Go Morron på er!
Igår kväll började vi äntligen pynta lite här hemma! Konstigt egentligen... har längtat ända sedan Halloween var slut med att få börja och ändå får vi inte upp stjärnor å stakar till första advent...
Gårdagens middag, Lucas tyckte den röda konen var mycket intressant ;)
Tomten bor i uterummet... han!
Fortsättning följer under dagen... 15 minus ute, brrr!


Vart ska Lucas... =)

Jo, detta är vad han har i sikte...
Han har inte en chans... ;) Tvärsur blir han då.
Nu kvällsgröt.
Trevlig kväll!


Mamma vill mysa...

...LillGrodan, inte så intresserad... :)


Snart ska vi ut i kylan...

... Men först lite Lunch. På menyn idag...
Varmrätt: Spagetti och köttfärssås.
Efterrätt: Päronpure.


Ut på äventyr igen...

... Mot Åmål... sist i spörregn, nu i snöoväder. Inte en skymt av någon plogbil å med drivor av snö och med ett ilsket blås-snöande kröp vi väl fram i 50- 60 sådär. Men väl framme så njöt vi av första 1 Advent inne i värmen med lite god fika.
Myser i vagnen ;)
Åh, med pappa :)
Brrr... vinden ven och snöflingorna riktigt rev i ansiktet... Det sas till och med att delar av vägen hem stängts av... Känns det igen tro? Vi har då ingen tur med vädret på våra utflykter till denna stad :) Sist blev det ju översvämning... Men hem kom vi till sist, 20.30 ungefär! Lite mat och ett par avsnitt  av Rena Rama Rolf... Någon advetspyntning orkade vi inte med. Det får bli idag :)
Ha det gott!


1 Advent!

Go´Morron!
Julmusiken diggas, kaffebryggaren gurglar om att kaffet snart är klart, morotskaka med julkryddor snart påväg in i ugnen och älsklings- pojkarna sover fortfarande!?! Härliga morgon :)
Trevlig 1 Advent på er!!!


Snorungen min!

Lillgrodan är snorig värre... Men det hindrade honom inte från att glatt "sjunga" med till mammas julmusik. Låg på golvet å bloggade lite, och datorn var intressant tyckte Lucas... Å sladden, ja den måste ju vara någon sorts tandtråd... eller?!? ;)
Nu slocknade Lucas brevid mig i soffan :) Så jag ska ta å fylla på kaffekoppen och kolla på lite skidor på TV:n. Så småningom tänkte jag baka något inför 1a advent imorgon. Tanken är att vi ska följa med älskling till hans jobb då.
BakTips Någon???


Go´Morron Världen!



Pömsig LillGroda... medan mamma bloggar ;)



Brrr...

Kom precis hem från en liten promenad i kylan! Det blev vägen förbi www.designatenga.com för att hämta ut Älsklingens försenade Fars dags present/ Tidiga julklapp! Hoppas han hinner få den innan han ser det här :) Ett "vill alltid vara hos dig pappa"- halsband i silver. Jag blev jättenöjd, hon är hur duktig som helst!!!
På baksidan finns Lucas födelsedatum!
I onsdags var det shopping dag för mig! :) Först bar det av in till stan med en arbetskompis för som sagt shopping å fika. Sen till Bergvik med älskling å LillGrodan... Köpte dessa söta julsagoböcker, Lucas förstår inte vitsen med dem riktigt ännu... men det gör mamma ;)
Vi var inte därifrån förrän vid 20.30! Hemma lagom till första avsnittet av Maria Wern :)
Nu poppas det julmusik ute på ön... och både jag och Lucas behöver lite käk!
Ha det gott!!! ... vilka ni nu är :)


Äntligen!!!

Kära syster håller just nu på att hjälpa mig att få min blogg design lite mer uppdaterad! ;) Tack snälla..!
Håll ögonen öppna, så ses vi!


Nytt i LillGrodans rum =)

Tavellist med LUCAS i filtbokstäver.
Nallepuh wallies på fönstret, Lucashäst, sparbössa och tavlor från dopet.
Just nu avnjuter jag årets första glögg... sambon, ja han käkar julbord han..!
Trevlig kväll!


Lillgrodan på kalas!

Go´Morron!
Igår var vi på försenat kalas för Marcus. Till en som gillar att laga mat... ;)
Gissa receptet...!
Lucas gick inte lottlös därifrån heller... Han fick en helt underbar Grodsnutte, av Malins mamma och pappa! Tusen tack, det syns verkligen att han tagit den till sig! :)
Under tiden fortsätter det att snöa. Vi ska försöka ta oss till affären för att hämta ut lite julklappar på posten idag. Sedan... städa lite mer...
Ha det gott!


Nu fungerar det...



Nu är febern borta!!! =)

Så igår kväll var LillGrodan busig värre... Han röjde hejvillt i soffan, medan mamma å pappa försökte se på Robinson ;)
Nu dricker jag mitt morgon kaffe och ser lite på Nyhetsmorgon. LillGrodan läser sin absoluta favorit bok :)
Här var det meningen att det skulle bli några bilder men det ville inte bloggen nu... kanske senare då.
På återseende!


Brev till tomten... del tre!

Lotta:
Fotoramar. Tavellisterna i hallen ska bara ha Svarta/svartbetsade/ alt. mörkt mörkt mörkt bruna och Guld-färg! I brist på fynd så har jag slarvat vilket stör mig och det ser bara plottrigt ut... Här behöver man inte vara rädd för dubbletter, ju fler desto bättre. Gärna en ganska tjock å maffig ram. De får inte vara för liten plats för kortet bara. Vitsen är att ramarna ska vara olika men att färgerna ska hålla ihop dem =)
Lucas/ (Lotta):
Kuddar/kuddfodral. Vill göra en mys kuddhörna i LillGrodans rum. Titta i böcker rullarunt å bus hörna typ! =) Till det behövs det kuddar. Olika form/färg å mönster... Har kommit fram till att vanliga kuddfodral är billigast. De får inte kosta för mycket... Det kommer drägglas, kräkas mm mm, så de kommer tvättas ofta! Så hittar ni något udda kuddfodral eller hela MJUKA kuddar till jul, tänk på oss! =) Färger LJUSBLÅTT, TURKOS, LIMEGRÖNT...


Grattis Mina Pappor!!! Långt borta, och nära =)

Puss puss!


Nytta med nöje...



Just nu...

...Någonstans på ön!
Jag försöker komma ikapp med foto albumet, medan LillGrodan tar sig en liten tupplur. För några minuter sedan var det full fart till Mojje och "Vart ligger landet där man böjer bananerna", underbar!!! ;)


Önskelista till tomten del 2!

Höga Sundae glas med tillhörande långa skedar =) denna från Tulip, tror jag...
Lägre och lite mindre dessert- glas, något liknande dessa...Fast lite vidare...
Ungsfasta porttionsformar i keramik. Inte för stora och inte för små... ca 12 cm/diameter.
6-8 st av varje...INTE för dyra, de ska användas!!! =)
Allt för nu tomten...
Åhh, Nu resenserar de glögg på Nyhetsmorgon... =) Blossas saffransglögg fick betyget "För mycket". =) Blossa smaksatt med rom fick 5 solar däremot.


ÖNSKELISTA TILL TOMTEN DEL 1!

OPACUS RAINSET W
ELLER
GENIUS RAINSET FEMALE
EFTER CA TRE ÅR VÅR, (SOMMAR), HÖST, (VINTER) PÅ JOBBET ÄR MITT GAMLA REGNSTÄLL RÄTT SLITET! mEN JAG HAR HAFT STOOOR ANVÄNDNING AV DET! DESSA ÄR FRÅN INTER SPORT. DEN ÖVRE VERKAR VARA ROYS ROLLSEN =)

Badhandduk Living - mörk cerise
CERISEA BADHANDUKAR (HANDUKAR) FRÅN HEMTEX.


Go´Kväll!

En trötter Lotta har ena handen på tangenterna och på andra armen har jag en ledsen liten skrutt. Idag har varit en jobbig dag för LillGrodan, och det betyder en rätt så tuff dag för de vuxna med. Otröstlig just nu...
Det enda "vettiga???" idag stod älsklingen för när han rev ut våra gamla garderober... Det har i och för sig även damsugits och skrivits lite också...
Vad säger du Lucas ska vi gå å lägga oss??? ....Jo då vännen jag är inte galen, bara lite pömsig!
Natti natti (Snart, hoppas jag) ;)


RSS 2.0