Halloween!Leker fotograf =)Kvällsbus Å Nattmys!

Första dagen...

... På länge som vi inte hade en mängd måsten att ta itu med. Så vi myste i höstkylan och njöt av att kunna ta det lugnt!

LillGrodans första gröt erfarenhet :) Tror ni det behövdes ett bad efteråt??? ;)Idag är annars ingen direkt höjdardag! Älskling är i Sthlm och jag känner mig hängig som bara den. Ska snart klä på LillGrodan så vi kan gå ut på i alla fall en liten promenad. Sedan blir det nog soffan igen, hoppas inte Lucas tycker jag är alltför trist. Kvällens underhållning blir Robinsson, ikväl kliver ju Mr Bang in i tävlingen!

Ha det gott, eller sov gott ;)Plötsligt händer det!

FRÅN RYGG TILL MAGE... TROR HAN BLEV LIKA FÖRVÅNAD SJÄLV! ;)DAGEN EFTER DOPET VAR LILLGRODAN HUR TRÖTT SOM HELST. ANTAR ATT DET FANNS MÅNGA INTRYCK SOM SKULLE BEARBETAS? mEN SOM VANLIGT GO´Å GLAD NÄR HAN VÄL VAR VAKEN :)

FÖR ÖVRIGT SÅ HAR LUCAS NAMNSDAG IDAG, SÅ GRATTIS LILLGRODAN!Dopad Å Klar!Nu har de sista gästerna lämnat oss för ett par timmar sedan. Lucas dop vart lyckat och många släktingar och vänner deltog och gjorde denna dag minnesvärd! Många kramar å pussar till er!Vardagslyx!

Solen skiner och jag har lyxat till det med en nytvättad favorit- Mysdress, doftar sköljmedel apple blossom! Hör inte till vanligheterna nu för tiden, eftersom varken Nisse el. Lucas klarar av parfym...

Firar att bakningen inför dopet är klar, samt att jag gjort klart lite andra saker. Börjar få läget under kontroll!

LillGrodan är idag 4 månader, börjar bli storakillen! :)

Mina pojkar!Å, lite lek =)

Bakdags!

Tack vara världens bästa Lucas, så kanske det blir lite fika till dopet ändå ;) Han är jätte go´ och vill sitta i knä å gosa mest hela tiden, även när det är dags att sova. Men emellanåt sitter han så nöjt i babysittern i köket och pratar med sin röda flodhästkompis. Nu är en sådan stund, så två olika sorters godsaker har mamma på G. Bäst att passa på... :)

Hoppas ni får en trevlig fredag, kram kram!


Grabbigt värre =)

Fotboll...

Tar sats, och......Nickar i mååål!

Sedan lite racing medan mamma och pappa käckar middag ;) En liten liten stund klaraar han av att sitta i stolen innan han blir trött, men det hindrar honom inte från att tycka att vi är trista som lyfter ur honom...Pappa lär ut dumheter ;) Tuta på "sånna folk" som kör som piiip.För övrigt han vi även med att baka lite igår. Idag blåser det hej vilt, men vi ska försöka ta en promenad till affären och köpa jäst i alla fall.

Kram på er!Kvällsmys!

SÖTNOS!

ÄR SÅ LYCKLIGT LOTTAD! IBLAND SLÅR DET MIG, LILLGRODAN ÄR VERKLIGEN HÄR FÖR ATT STANNA! ;)Hejsan Svejsan!

Ett tag sedan nu...

Igår var vi på 2- årskalas för godingen Lowa! Lucas var väldigt förundrad över alla barn som stojade runt :) Efter ett tag kom han igång och somnade sedan gott i bilen hem ;) Tack för en trevlig lördagskväll!

Idag har vi myst dagen lång hela familjen. Pysslat och bakat lite till LillGrodans dop. Nisse är i köket och lagar lite mat, undrar vad han bjuder på???En gammal bild, på en nästan nyfödd Lucas.


RSS 2.0