Hej Svejs!

Fullt ös idag :)

Älskling skulle träna lite på fd. Natulus så jag och Lillgrodan tog oss en rejäl promenad vid älven i solskenet. Efter träningen gick nisse och köpte en vedugnsbakad pizza som avnjöts på en filt vid vattnet.

Sedan bar det iväg mot centrum för lite shoppande, kaffe & glass ;) Lillgrodan Lucas var så duktig hela tiden... Låg och tittade på det mesta... speciellt lysrör är kul ;)

Vi avslutade med att sitta ner en stund på torget och se vad alla tokiga studenter hade för sig. Blir nog mycket hyss ikväll...

Tror verkligen att vårt nötande med bilstolen och framförallt vagnen börjar ge resultat. Bilen har han oftast inget emot längre om det inte är fööör länge (men han måste givetvis vara på bra humör när man sätter honom där ;) ) Å vagnen som han gallskrek så fort han lades i för inte alls så länge sedan, verkar han nu oftast tycka är helt OK, men den får icke vara stilla! Då går larmet :)

Nu är det snart middag och kvällens avsnitt av Idol. Makaroner och baconröra lagas som bäst medans bokstäverna knappas in här ;)

Tack för idag, pöss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback