Ingen kan göra allt...

...Men alla kan göra något! Satt i morse och kollade in lite "nya" bloggar i brist på annat att göra :) Snubblade då över denna:             

http://bluedreams.devote.se

Jenny, en ung och målmedveten tjej som bestämt sig för att inte sitta stilla och se på, utan faktiskt försöka göra skillnad! Ta en titt, hon skriver om allt möjligt.

Till höger under rubriken "Om mig" finns en länk direkt till hennes insamling för barncanser, där man kan läsa mer...

"Bloggare för världen"

Annars har detta varit en minst sagt lugn dag egentligen... Regnet har verkligen öst ner hela dagen. Funderade ett tag på att trotsa regnet och ta en prommenad, men ändrade mig då jag inte har någon flytväst :) Så idag har det varit TV för hela slanten... :)


Våra bästa år.


Glamour.

Ha, ha kolla in replikerna som fastnade....!

Har sett så många dåliga... men ganska underhållande program idag så ni kan inte gissa, och regnet det bara öser ner! Men just nu är det Två Och ½ Men, och det är bra! I garaget (!?!) håller N på att laga Fish And Chips... Japp, nyttigt värre :) Men vad gör man när regnet bara ÖSER ner? :)

Snart...
...Middag och CSI Miami!


Simma lugnt :)


Kommentarer
Postat av: AlexandraKristina

Det är ju helt otroligt att Våra bästa år har gjort över 10.000 avsnitt. Med lite överdramatisering coh en helt obegriplig handling med det värsta av allt, man HÖR vad dem tänker. haha... något rätt måste ju dem ha gjort för att få hållt på i alla dessa år.

Ha en bra kväll!!! Mvh AlexandraK.

2009-07-09 @ 20:45:52
URL: http://alexandrakristina.blogg.se/
Postat av: Maria Andersson

Hahaha... Har han verkligen flyttat ut i garaget nu då alltså?!?!

2009-07-09 @ 22:01:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback