Trodde jag, ja....

Efter en minst sagt händelserik helg trodde jag att jag skulle njuta av en ledig måndag, helt utan måsten... Meen så fel jag hade! Är just nu såå uttråkad att jag skulle kunna dansa näck på gatan, bara för att se vad grannarna skulle göra åt det... Oroa er inte, ska inte göra det... Men varför lyssnade jag inte på dig syrran när du föreslog att jag skulle stanna en dag till???

Hittade i alla fall min nuvarande absoluta favoritlåt på Youtube, alltid nåt =)



Underbar!

En annan positiv sak är SMS:t jag fick från fröken T för en stund sedan. I fredags fick de en efterlängtad liten grabb, och allt hade gått bra! 

Stort Grattis Gumman! 

Nej... ska jag ha så "skoj" att jag tar och börjar rensa garderoben tro... Då behövs det bra musik i massor för att överleva ;)

 



Dans, dans, dans..!

Kom igår hem efter en kul helg hos syster i Småland... Mycket dans av alla de slag blev det! Låter bilderna tala för sig själv =) Lokala proffs, med lokala kändisar...

Shall we dance- 2009



Paparazzi. Jag smygfotar lite =)



Hanna Hedlund var konfrecier...(stavning?)



Bugg! Syster proffs, fotbollstränare kändis =)







Show i pausen...



Anders sköter musiken.



Ha, den bjuder jag på! =) Lånar en av linedance- arnas cowboy hatt.



Uppvisning!

Det var en skoj helg som även bjöd på lite utgång och trevligt umgänge! Alltid kul att träffa lite nytt folk!

Har dock inte riktigt kommit igång ännu idag... Ska kolla igenom nya nummret av Topphälsa och i bakgrunden rullar filmen Step Up! Lugn dag än så länge!!!

Föresten... Vi var ju på lite kalas i fredags å firade lilla Grynets 1- års dag!



Som innehöll...



Mikrofonen kommer att göra mor å far stolliga =)



Tackar för en trevlig kväll!



Fredag!!!

Hejsan!

Idag är det fredag igen... Vad veckorna går fort!!! Fredag morgon- Söndag kväll. Fredag morgon- Söngag kväll... Allt däremellan bara försvinner tycker jag! Det kan ju i och för sig bero på att det äntligen släppt lite med jobb, så denna vecka har jag jobbat alla dagar, å det var ett tag sedan sist *Happy*

Nu ska jag snart iväg till jobbet och efter det blir det minsan 1- årskalas för älskade Gud dottern Lowa!!! Hon är verkligen en riktig pärla lilla Grynet =) Igår tog jag cykeln in till staden i det vackra höstvädret för att köpa present(er). Det blev.... Nej inte än ifall hon tjuvläser detta ;) Blev dock en del till mig också, mössa, vantar och en underbart go´stickad tröja... Opps!

I morgon bär det av till syster i Småland! Ska bli såå kul. Är en typ Lets dance- tävling på lokal nivå som hon ska delta i! Heja syster!!! Det får man ju inte missa :)

Trevlig helg på er!


Har lekt lite...

...Med kameran idag när jag kom hem från jobbet. =)





Usch, vad ruggig jag är idag! Hoppas jag inte drar på mig något nu när det äntligen börjar lossna lite med jobb! Det är ju så trist att vara hemma. Hmm... en kopp te, varma sockar å en filt kanske hjälper :)

Allt bra med er?



Vansinne!

Idag har solen lyst på ett tusental Värmlänningar och säkert en del "utlänningar" också, medan det sprang ett helt galet Tjurrus på över milen! Nisse och en kompis till honom var med å sprang medan vi respektive satt på en filt å fikade i solen. Med galet, menar jag galet! Upp och ner i Vänern, över mossar, över en höjdhoppsmatta, falska x antal meter till mål skyltar mm mm. Men det var skojigt att titta på =)



Före: Ren å pigg!



Fika i solen. Heja, heja!





Hinder efter ca 8 km.



Till slut kom de i alla fall i mål... ganska trötta!

Min gissning är att det blir en ganska lugn kväll =)



Lotta tycker...

... att Linds Mousse au Chocolat är precis så god som den ser ut!!!





Mmmm Mmmmmmm!

Härliga Fredag =)



Har inte...

...så mycket att säga gentligen förutom att det varit underbart vackert väder idag!!! Jag kom precis hem från jobbet och solen lyser från en klarblå himmel =)

Ja, vad är LYCKA?


Helgen som gått.

Hello!

Denna helg har handlat en hel del om att ta till vara på det vackra vädret som varit... Promenader och läsning i solen. Men vi har även hunnit med en sväng till IKEA för att köpa en TV bänk... Den ligger fortfarande i enmiljardtvåhundretrettiosex bitar på golvet i vardagsrummet! Vi eller Nisse rättare sagt tappade orken vid halvvtolv tiden igår kväll. Fortsättning följer... Men så här ska den se ut när den är färdig monterad...


Tror det kan bli jättesnyggt!

Passade även på att baka lite kanelbullar igår eftermiddag också ;) De smaskade jag på igår kväll medan Nisse var på innebandyträning... Såg föresten på Kommisarien och havet igår... Inte alls så bra sommari Ljungstedts bok :( Att det ska vara så svårt att göra film av böcker..? De var samma sak när de filmatiserade Läckbergs serie.

Föresten... Är verkligen redo för att börja mitt vikariat NU!!! Inte roligt hemma längre...

Kram så länge!



Fredag igen... ;)



Så här har det sett ut i lite trygt en vecka hos oss, eftersom vardagsrummet har varit tomt... Eller fullt av färgburkar och penslar ;)

Men nu är det färdigmålat och snart möblerat också! Så här blev målningen...





Klart!!! Nöjd med färgerna faktist =)

Idag är det Fredag... Händer det något roligt i helgen då???



Äntligen...!

...Har vi i alla fall tillfälligt lyckats fixa internet här hemma! Uhha, vad beroende man blivit av det utan att man märkt det :)

Nu är det färdigmålat i vardagsrummet och ikväll ska vi åka och hämta soffan! Yeah...

Ska snart ta cyckeln in till stan. En fika med fröken T (som bara har drygt en månad kvar med bebis i magen) står på schemat :) Var länge sedan jag kollade in affärerna också ;)

Ses sedan, Kram!


Målar och äter kokosbollar :)

Ja, rubriken säger väl allt ;) Återkommer med bilder när internett slutar jä-las med mig....

Natti!


Soliga Söndag!

Vilket kanonväder det har varit idag! Jag satt ute lite i solen och mådde gott med en bok, i förmiddags innan det var dags att ta tag i denna dag :) Sedan bar det av en kort sväng till lotten innan vi åkte till stuvbutiken och köpte färg till vardagsrummet. Han även med en fika hos familjen K & S. Alltid kul och träffas ;) Under kvällen har jagoch Nisse tömt vardagsrummet och spacklat igen alla hål... Imorgon ska det målas ;) Ljusare ska det bli... Eftersom vardagsrummet är tomt, ligger jag i sovrummet nu och ser på TV :)

Take Care!


Bildbevis på dagens To Do!







;)



Lördagens To Do...

Go´Morron på er! Så här ser dagens lista ut :)

To Do:

*Diska, röja och byta gardiner i köket.
*Göra Mussli.
*Tömma bokhyllor i vardagsrummet.

Dagens underhållning:





Såg den första gången på en nattbuss i Australien :) Bra musik och romantisk...!

Blir nog även lite fotboll idag också... Sverige Ungern tror jag bestämt...

Vad Har ni för er idag då???



Me Like!



Två av mina nya favoriter för tillfället, och eftersom jag varit så sugen på godis hela veckan svängde jag förbi ICA på vägen hem :) Sitter just nu och smaskar på magnum coco. Mmmm! Min spådom från i morse slog in, har varit blöt mest hela dagen idag. När jag parkerat cykeln utanför och klev in i hallen rann det verkligen om mig! Funderar starkt på att ta mig ett bubbelbad innan jag  kryper i myskläderna :)

Senare ikväll blir det nog filmen Gone Baby Gone.



Trevlig Kväll!



Så grått, så grått!



Utsikt från vardagsrummet, idag 07.30.

Idag är det fredag och som rubriken lyder är det grått, grått, grått. Regnar och blåser! Ett riktigt mysväder... när man är inne ;) Meeen jag ska snart till jobbet och förbereder mig för att bli dyngsur. Hoppas att jag har koll på var mitt regnställ är!

I onsdags var jag och N och hjälpte den nyinflyttade familjen S & K att måla sina blåa väggar vita. Hej och hå vad det gick, men det blev så snyggt så. Fast jag tror att de fick måla en tredje gång dagen efter... För den blå färgen var ganska mörk. Men det var roligt! Sedan la vi handpenning på en ny soffa också! En sån där krypa-upp-och-kura-ihop-dig-i-soffa! Längtar ;)

Igår såg vi på Patrik 1,5... Måste erkänna att jag var superneg. i början... Meen blev glatt överraskad! Det kom både skratt och en eller annan tår. Kände så med killen i filmen. Annar brikar jag verkligen inte tycka om svenska humor/drama- filmer...

Nej, nu måste jag kila... Ta hand om er!



Hungrig!

Hejsan!

Just nu står det en lasagne i ugnen och sallad på köksbänken ;) Är hungrig som ett djur, för maten på jobbet idag var INTE någon favorit hos mig!!! Stora gråa fiskbitar i någon genomskinlig vattensås... Såg ut ungefär som inlagt sill på anabola :/ Annars har solen lyst på en glad Lotta som har jobbat hela dagen.



Föresten... Igår blev vi med Viasat! Så snart har vi både film- sport- barn- och dokumentärkanaler! Me Like ;)

Nu piper ugnen... MAT!

Kram!


RSS 2.0