Kärlek..!



...Att Älsklingen ställde sig i köket och lagade lasagne till middag, när han kom hem från jobbet igår! Till sin hängiga lilla Tös :) Puss!



Trots förkylning så trotsade jag gårdagens kyla för en liten promenad i solskenet. Jobbigt bara att bli hysteriskt kissnödig när man befinner sig som sängst bort... ;)

Robbinsonfinalen då..? Kul att det för en gång skull inte lönade sig att packta och snacka skit för att vinna!!! Bra produktion som satte käppar i hjulen för de som ville åka räkmacka...


Frukost med gamla/nya favoriter.


 



Jace Everett, Bad Things.




Phil Collins, In The Air Tonight.



Erik Grönwall, Run To The Hills.



Halvvägs... ;)

Ja, idag går jag in i vecka 21! Alltså halvvägs :)

Så här såg utsikten ut idag. Ser fortfarande fötterna i alla fall ;)



Syns inte någon särskild skillnad från förra veckan, mest lite skojigt att ta kort med jämna mellanrum...



Passar föresten på att lyssna på Erik Grönwalls debutalbum på Spotify medan jag skriver. Helt Okej, men jag längtar tills första "icke covers"-  albumet! Men Run to the hills är förtrfarande bara bäst!!!

Det är såå skönt att det är fredag idag! Jag älskar verkligen mitt jobb, men denna vecka har jag gått omkring som en annan zombie :) Eller... jag har varit som en när jag kommit hem i alla fall... Sova sova sova Zzz.

Ni är bäst, Tjao!


Torsdag igen då...

Sorry för dålig uppdatering!!!

Men denna vecka har varit rätt tuff! Inskolningar med småttingar, låånga arbetspass och ingen energi... Skojar inte om jag säger att jag slocknat innan 20.00 varje dag denna vecka ;) Meen imorgon är det FREDAG!!!!

Detta blev ett superkort inlägg medan potatisen kokade (sönder...) Men allt är bara bra med oss i alla fall! :)

Kram på er!



Första dagen...

...På denna vecka avklarad! Puh, det sliter med inskolningar vill jag lova. Ska snart koka lite potatis till middag, mos och fiskpanetter, Lättlagat å bra :)

Helgen har varit så lugn så. Prommenad i det vackra vädret på lördagen och ett par timmar i affärer på Bergvik under Söndagen, var nog det mest spännande som hände. ;) Hittade dock inte klänningen som jag var ute efter... inte lätt att hitta en lila eller silverfärgad klänning som passar till ett bröllp när magen blir allt större... och inte bara den ;) Det får nog bli att surfa runt efter inspiration.

Kram på er!


Go´ Morgon!





V.19+1!

Japp, idag går jag in i den 20e graviditets veckan... snart halvvägs! :) Kommer inte att bjuda på några bara magar... men så här såg jag ut på jobbet idag.



Nu kan jag inte dölja magen längre... inte för att jag vill det, heller ;)

Fredag idag, sååå skönt! Denna vecka har varit lååång! Får nog bli en lugn kväll i soffan med hemlagad pizza och Wallander, Cellisten.

Kram och trevlig helg!



Ett besök på museet...

Igår var vi på museet med några av barnen. Det var mycktet trevligt förutom diverse buss strul på hemvägen. I deras lilla shop som de har hittade jag dessa skålar/ burkar. De kommer från Rice och jag bara älskar färgerna, perfekt till sommarens piknickar!!! Längtar... Sol, bad, god mat och gott sällskap :)



Just nu så funderar jag på vad jag ska göra och äta till middag. Är hungrig, men inge´ sugen på något... Får nog bli en tallrik fil. Gourmet middag, när killen jobbar över ;)

Ta hand om er!


Just nu ute på ön...



Tisdag...

Vaknar... Promenad till jobbet... Stressig och rörig dag på jobbet... Skön promenad hem från jobbet... Slöar framför Glamour... Lagar korvstroganoff och ris till middag... Handbolls EM Sverige- Slovenien... Natti Natti!


Slö Söndag!!!

Denna seeega Söndag började med en lång, god frukost i soffan framför TVn. Åh där stannade vi större delen av dagen :) Riktigt slött, härligt!!!





Snart ska vi försöka ta oss iväg för att storhandla... Uha!

Annars så ser jag fram emot kvällens Johan Falk film "Vapenbröder".



Kram, kram!


En skön lördag... i bilder!



















      



BF 16/6- 2010!

För er som inte redan vet..! Till sommaren blir Två, Tre :) Lilla Pyret är beräknad att göra oss sällskap den 16 juni 2010!



Igår var vi på ultraljud. Så spännande och såå skönt att få höra att allt såg bara bra ut!!! Var svårt att förstå bara att den lilla snurrande och boxande varelsen som man såg på monitorn, faktist finns innuti mig! Häftigt!!! Som ni ser på bilden så var inte lilla Pyret särskilt intresserad av att bli fotograferad, utan vände hela tiden baken till ;) Därför har vi nu en bild på rumpan, ryggen och huvudet bakifrån... Kan stönighet ligga i generna tro??? :) Vi frågade även om det skulle gå och se könet, OM vi skulle vilja veta. Men återigen... Pyret drog upp med benen och vände ryggen till... som sagt envis! Då kände vi att det var meningen att det skulle få va en överraskning, något ska väl den lille få bestämma!



Fick även bekräftat att jag igår fredag var i Vecka 18+1! Snaaart halvvägs :)

Igår damp det ner ett paket i brevlådan... Tidigt... javisst, och så vet vi ju inte om det blir en pojke eller flicka... Meeen, när jag sprang på en internetshop häromdagen som hade mina absolut favorit barnkläder till löjligt låga reapriser så kunde jag inte låta bli ;) Pippi Långstrump var min idol när jag var liten! (sedan kom Scooby doo och lite senare Nalle Puh)





Så här ska barnkläder vara enligt mig. Lekvänliga, bekväma, färgglada och mycket mönster! ...Och såpass billiga att det inte gör något om de leks sönder :) Om vi får en pojke eller flicka spelar absolut ingen roll! Skulle Lilla Pyret bli en pojke så får jag väl antingen spara dem till framtiden, eller ge bort till någon bekant som kan ha glädje av dem... Eller ta med till jobbet som dockkläder.

Igår kväll tog vi det lugnt med god mat (lasagne och sallad) och lite slötittande på TV. Idag ska jag snart kolla på skidskytte och kanske ta mig en promenad... nära nollgradigt nu! Härligt!

LÄNGTAR till våren nu... och sommaren, förstås!!!


Killen drog till Köpenhamn...

....med jobbet.

Själv slutade jag tidigt idag, men har inte riktigt ork att ta mig för något... Känns som om jag slösar bort min enda tidiga dag denna vecka! Sitter och slöläser lite bloggar, samtidigt som jag njuter av en drömyoggi. Hade glömt vad otroligt god den är!!!

Ute är det så vitt överallt så att det nästan gör ont när man tittar, inte liiika kallt längre dock :) Blev därför promenad både till och från jobbet idag... ca 1 timme, inte illa för att vara mig mitt i vintern ;) Har även både i måndags och tisdags gått i alla fall till jobbet. Ganska nöjd med mig själv!

Nej, ett par sidor i boken kanske...

Ha det gott!


Äntligen..!

...Har jag fått tummen ur... och har idag inhandlat ett par nya skor!!! Nu slipper jag förhoppningsvis frysa om fötterna mer :)



Jag har även under dagen trotsat kylan med en dryg halvtimmes prommenad. Känns jätteskönt!

Nu ska jag se på Bones och sedan ser jag fram emot Johan falk filmen på 4an!!!



Hemma igen!

Utvilad och pigg... knappast :) Att man kan bli sååå trött av att göra nästan ingenting, det trodde jag då inte!

Vi hade i alla fall strålande solsken... men sviiinkallt! 17 minus "bara" igår och 25 minus idag när vi startade hemresan.

På vägen till Sunne.





Vi fick tillgång till rummen vid 15.00. Så efter en god lunch på Selma, tog vi bilen till Sunne centrum och fördrev ett par timmar med shopping och fika.



När vi något frusna kom tillbaka igen, blev det en härlig stund vid poolerna innan vi drog oss tillbaka till våra rum. En snabb upp piffning senare och vi gav oss iväg till restaurangen för en underbart god tre rätters middag!

Idag vaknade vi upp till denna härliga utsikt. Molnen ligger lågt över sjön Fryken, så vackert!



Ikväll kommer föresten älsklingen hem igen, efter sin lilla skidtripp med bror sin :)

Skönt att det bara är lördag idag!!! Ta hand om er!



Selma SPA+ Jag= Sant!



Japp, imorgon 09.30 drar jag och arbetskompisarna till Sunne, för Kick Of på Selma SPA :) Ska bli såå härligt!!! God mat och avkoppling i trevligt sällskap... sämre kon man ha det..!





Kvällen tänker jag fördriva med alla roliga såpor på TV... Vänner och 2½ män x 2... Packa, det tror jag att jag tar och gör imorgon ;)

Synes!


Ha ha ha..!

Alla stackare som knatar förbi utanför fönstret ser ut som färgglada linus-på-linjen gubbar Det är verkligen svinkallt ute, -22 grader!!! Tänker inte sticka ut så mycket som näsan genom dörren idag...

...Istället tänker jag titta på andra som vistas ute i kylan... Tour de ski, skidskytte och alpint Det blir nog även ett par kapitel i Dan Brown boken (som jag snott från älskling, innan han hann börja läsa) och en hel del slösurfande under denna dag/ kväll. Katterna får bli mitt trötta ocm mycket frustrerade sällskap idag. De gillar verkligen inte kylan...







De slåss nästan om platsen ovanför elementet... Fryslortar!!!

Det enda vettiga som jag hittils gjort idag är att jag tagit mig igenom ett mindre berg av disk... Medan jag lagade denna mycket delikata lunch... Har gått och blivit väldigt förtjust i kungsörnens vita fullkornspasta!



Tjao!


Reafynd! :)

Hej!

Igår var en härlig dag! Jag och Nisse bylsade på oss de varmaste kläderna och drog till skutberget i kylan. Vad vackert det där... folk åkte längdskidor, skridskor och pimplade om vart annat :) Vi däremot använde oss av skorna och traskade 3.5an runt. Efter det blev det en mugg värmande kaffe, mycket välbehövligt! Sedan bar det av till Bergvik och stan för lite shoppande :) När man är lycklig nog att få både pengar och presentkort i julklapp är det roligt med rea!!! Dessutom hade hysterin lagt sig betydligt i affärerna nu. Fyndade både en svart väska och en liten MP3 spelare! För billiga pengar, är supernöjd! Åhh lägg märke till färgen... ;)



En härlig dag som avslutades med att Nisse lagade spaggetti och köttfärssås till middag, och ett par avsnit av 2 1/2 män.

Till i morse kom vi på den gaaalna iden att ställa väckarklockan på 04.30 och titta på de sista perioderna av J VM Semifinalen Sverige- USA. Tyvärr förlorade de svenska juniorerna, men INTE rättvist. Lite sorgligt faktist att till och med på junior nivå känner dommarna av pressen att ge fördelar åt USA och Canada :( De var ärligt talat urdåliga..! ...Och då är jag inte ens särskilt tävlingsinriktad av mig. Tyckte mest synd om killarna eftersom de inte spelade på samma villkor alls...

Nåja, slutade tidigt i dag och sitter här med lite lunch, Gulaschsoppa och knäckebröd med sardiner... Mmm... och lite rolig läsning som kommit idag i brevlådan. ;)





Jag har inte avlagt något nyårslöfte i år, framförallt inte som har med vikt å göra... men jag har bestämt mig för att sluta slarva med måltiderna! Även när jag är själv hemma och äter. Så nu när Nisse troligtvis åker bort i veckan har jag bunkrat upp med sådan där bra "Baraåöppnaåvärma"- mat :) Å fil med banan... Det skulle jag kunna klara mig länge på.



Nej, nog tjattrat! Nu ska jag kolla in alla kläder jag kommer vilja ha ur Laredoute katalogen...


Reflektion 2009!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Anser sig ha klarat av att hålla sitt nyårslöfte :)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Ja det tycker jag! Mitt nyårslöfte var ju att oroa mig mindre over saker som jag inte kan påverka, och det tycker jag att jag klarat :)

3. Blev någon/ några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, bland annat en jobbarkompis. Tyvärr har jag inte hunnit träffa lilla underverket Theo än.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, peppar peppar! Dock har jag sett sorgen drabba någon som jag bryr mig om.

5. Vilka länder besökte du?
Grekland, försommar semester med älsklingen. Danmark, julweekend med syrran.

6. Är det något du saknade år 2009, som du vill ha 2010?
Egentligen så har jag nog redan allt jag önskat mig... dock så känner jag en stor glädje och spänning inför det kommande året! :)

7. Villket datum från 2009 kommer du alltid att minnas?
14 februari då vi förlovade oss. 28 september då lilla Grynet firade sin 1 års dag.

8. Vad var din största framgång under 2009?
Att jag äntligen fick fast anställning!

9. Har du varit sjuk, eller skadat dig?
...Ta i trä, inget allvarligt! Förkylningar som avlöst varandra, och en del maghistoreir :(

10. Största misstaget?
Kommer ärligt talat inte på något...

11. Bästa köpet?
Min nya (rosa) kamera!!! Gjort av älsklingen till Mig :)

12. Vad spenderade du mest pengar på under 2009?
Uterummet!!! Men jag vet att vi kommer utnyttja det till max, så det är det värt :)

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Oh ja, många saker i år! Förlovningen, jobbet, pyret och lilla Grynet som är en ständig källa till glädje ;)

14. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2009?
Alla från High School Musical- filmerna... Veet såå cheesy men de funkar till både städning, matlagning och andra tveksamt roliga aktiviteter... bara att sjunga me´!

15. Var du gladare eller argare i år jämfört med tidigare år?
Har nog aldrig varit någon arg person. Tror dock att jag under året som gått blivit gladare och gladare :)

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Man kan väl alltid njuta mer av stunden!?! Även om jag tycker att jag är ganska bra på det...

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Tillbringat tiden med att vara förkyld... men det kan man ju inte råda över, och det kunde varit Mycket värre! ;)

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma, med familjen. Lungt, mysigt och med flera "småjular" före och efter med goda vänner.

19. Favoritprogram på TV?
CSI, fortfarande. True Blood, årets raket.

20. Bästa boken du läste i år?
Kan inte bestämma mig. Ser dock fram emot Dan Browns nya bok "Den förlorade symbolen"!

21. Största musikaliska upptäckten?
Ingenting nytt, men jag älskar musikalfilmer! Grease, Footloose, High School Musical, Step upp mm

22. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Brukar alltid somna nöjd å glad på kvällen ;)

23. Något du önskade dig men inte fick?
Förträngt det i så fall...

24. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Tillbringade min 28e födelsedag med nära och kära!

25. Finns det någonting som du kunde gjort bättre?
Säkert... men inget jag kan komma på just nu.

26. Hur skulle du beskriva din stil 2009?
Samma som föregående... Skulle inte klara mig utan min korta jeanskjol ;) Leggings/ strumpbyxor, stickade tröjor/ tunikor. Ledigt!

27. Vad fick dig att må bra?
Alla nära och kära i min omgivning!

28. Vilken kändis var du mest sugen på?
Alexander Skarsgård! Framförallt som vampyr ;)


29. De bästa nya människorna du träffade?
Har träffat många nya goa människor i år... men främst mitt nya arbetslag och att jag åter har fått kontakt med min kusin.

2010 kommer att bli ett härligt år, det känner jag på mig!

Kopiera gärna denna reflektion och gör din egen på din blogg! Om du skriver en kommentar, så vet jag var jag ska gå in och läsa ;)


Nyårsafton -09!

Gott nytt år önskar Lotta och Nisse!



Välkomna familjen Karlsson/ Schönfeldt!



Stiliga bröder....



Glögg och grillning i vårat nya uterum =) MYYYS!







En god tre- rätters middag som grabbarna bjöd på ;)







Tolvslaget!!! 2010 :) Puss, puss!





Vi spanar in fyverkerierna genom fönstren... Jisses vad folk måste göra av med pengar på raketer! Vaddå snålskjuts... ;)



Tack för en trevlig kväll!

Idag har jag och älsklingen tagit en lång prommenad i kylan/solen, sedan gick vi in och njöt av en kopp varm choklad och filmen Råttatouille. Nu kollar vi på Tour de ski och käkar lite rest- pyttipanna =)

God fortsättning..!


RSS 2.0